ΠΕΝΝΕΣ ΚΡΑΣΙ ΜΕ 4 ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 00:20
Προετοιμασία:
Βράζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα, αρκετό αλατισμένο νερό και βάζουμε τις πέννες να βράσουν, αλ ντέντε. Εν τω μεταξύ βάζουμε στη φωτιά ένα τηγάνι και ρίχνουμε το βούτυρο, τα μανιτάρια και μετά από 5 λεπτά την κρέμα γάλακτος. Όταν πάρει βράση, χαλημώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Ρίχνουμε στη σάλτσα 2 – 3 κουταλιές από το νερό που βράζουν οι πέννες και αν θέλουμε λίγο άσπρο πιπέρι. Βγάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά. Στραγγίζουμε τις πέννες και τις ρίχνουμε στη σάλτσα (ή ρίχνουμε τη σάλτσα στις πέννες αν το τηγάνι μας δεν είναι αρκετά μεγάλο). Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.
Υλικά για την συνταγή:
500 γρ. ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ “ΣΠΑΝΕΛΛΗ”
Από 70 γρ. τριμμένη παρμεζάνα, πεκορίνο, έμενταλ και μοτσαρέλα
40 γρ. βούτυρο
1,5 κούπα κρέμα γάλακτος
200 γρ. Μανιτάρια
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι (αν θέλουμε)